GİZLİLİK POLİTİKASI

PRESTİJ şirketleri, ziyaretçiler tarafından bu sitedeki formlar aracılığıyla sunulan isminiz, elektronik posta adresiniz, iş ve ev adresiniz, telefon numaranız ve sair kişisel verilerinizi (Bundan sonra ‘Kişisel Bilgiler’ olarak anılacaktır) üçüncü kişilere satmayacağını, kiralamayacağını veya hiçbir şekilde kullandırmayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder.
PRESTİJ şirketleri, Kişisel Bilgileri aşağıdaki amaçlarla sınırlı olmak üzere kullanacaktır: Basılı yayınlar/yazışmalar göndermek, elektronik posta ile basın bültenleri veya bildirimler göndermek, işe alım süreçlerinde başvurularınızı değerlendirmek, satın aldığınız malları ve/veya ödüllerinizi teslim etmek.

Kişisel Bilgilere, sadece PRESTİJ şirketlerinin yetkili personeli ve Kişisel Bilgileri gizli tutmayı kabul etmiş olan üçüncü kişi temsilcilerimiz erişebilirler. PRESTİJ şirketleri, Kişisel Bilgileri açıklamadan, Kişisel Bilgilerden elde edilebilecek istatistiksel verileri (Tarayıcı tipi, coğrafi konum, yaş, cinsiyet, v.b.), Web sitesini iyileştirmek ve genel olarak tüketicileri hakkında daha çok bilgi sahibi olmak amacıyla kullanabilecektir. Elde edilen bu tür istatistiksel veriler üzerindeki her türlü haklar PRESTİJ şirketlerine aittir.

Bizden, kişisel bilgilerinizi pazarlama amacı için kullanmamamızı talep etme hakkınız bulunmaktadır. Bunu, kişisel verinizi toplamak için kullandığımız belli kutucukları işaretleyerek, bu işlemi engelleme hakkınız bulunmaktadır. Aşağıdaki “İletişim” bölümünde yer alan irtibat bilgileri aracılığıyla bizimle irtibata geçerek, bu hakkınızı herhangi bir zamanda kullanabilirsiniz.

PRESTİJ şirketleri, web sitesindeki bağlantılar aracılığıyla ulaşacağınız üçüncü kişilere ait web sitelerinin gizlilik ilkeleri hakkında bir garanti vermez, bu nedenle kişisel olarak belirlenebilir herhangi bir bilgi vermeden önce, gittiğiniz sitelerin gizlilik yaklaşımlarını değerlendirmenizi öneririz.

GİZLİLİK POLİTİKAMIZDAKİ DEĞİŞİKLİKLER
Site ile ilgili olarak ortaya çıkabilecek herhangi bir uyuşmazlık, mahkemeler tarafından TÜRKİYE kanunlarına uygun olarak çözüme kavuşturulacaktır.

BİZİMLE İRTİBATA GEÇİN
Bu gizlilik politikası ile ilgili herhangi bir sorunuz, yorumunuz ya da talebiniz olması durumunda ya da kişisel verileri site aracılığıyla sunmuş ve bunların kayıtlarımızdan silinmesini istiyorsanız, lütfen bizimle irtibata geçin.

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AYDINLATMA METNİ

Değerli Müşterilerimiz,

Sizlerin, PRESTİJ GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD ŞTİ ‘nin (“Şirketimiz”) sunmuş olduğu hizmetler ile gerçekleştireceğiniz her türlü mevzuat desteği, eğitim ve diğer hizmetlerimiz sırasında bizlerle otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle sözlü, yazılı ya da elektronik olarak paylaştığınız adınız, soyadınız,  adresiniz, e-posta adresiniz, cep telefonu numaranız, şeklindeki kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) ve yürürlükte olan diğer ilgili kişisel verilerin korunması mevzuatı hükümlerine uygun olarak, toplanmakta, kullanılmakta, işlenmekte, saklanmakta ve bu verilerinizin güvenliği sağlanmaktadır.  Kanun’un gerektirdiği veya izin verdiği haller dışında, kişisel verileriniz yalnızca sizin bilginiz ve onayınız ile toplanacak, kullanılacak veya aktarılacaktır. İşbu aydınlatma metninde süreçlere dair siz değerli müşterimizin bilgilendirilmesi amaçlanmaktadır.

Şirketimiz,  kişisel verilerinizi yalnızca talep etmiş olduğunuz hizmete dair faaliyetler, satışlar, özel teklifler, indirimler ve kampanyalar hakkında bilgilendirme gibi pazarlama amaçlarıyla toplamakta, kullanmakta, işlemekte, saklamakta ve bu verilerinizin güvenliğini sağlamaktadır.

Şirketimiz, kişisel verilerinizin yetkisiz veya yasadışı işlenmesine veya erişimine, sehven kaybına, imhasına veya zarar verilmesine karşı korunmasını sağlayacak ve kişisel verilerinizin saklanması için uygun güvenlik seviyesini oluşturmak amacıyla, tüm gerekli teknik ve idari tedbirleri almaktadır.

Şirketimiz ayrıca, kişisel verilerinize yasadışı erişimini önlemek amacıyla gerekli önlemleri almakta ve kişisel verilerinizin toplanması, saklanması ve işlenmesi üzerine düzenli olarak denetimler yapmaktadır. Kişisel verilerinize erişim sadece bu verilere kati şekilde erişime ihtiyacı olan ve kati sözleşmesel gizlilik yükümlülüğüne sahip çalışanlar, sözleşmesel yükleniciler, yetkililer ve diğer ilgili taraflar ile kısıtlı tutulmaktadır.

Siz müşterilerimiz Kanun altında aşağıdaki haklara sahipsiniz:
Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
Yurt içinde veya yurtdışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
Kişisel verilerinizin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde Kişisel veriler’in silinmesini veya yok edilmesini isteme,
Kanun Madde 7 uyarınca yukarıda bahsedilen düzeltme, silme veya yok etme işlemlerinin, kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
Işlenen kişisel verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
Kişisel verilerinizin Kanun’a aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğranılması hâlinde zararın giderilmesini talep etme.

Şirketimiz, bu Aydınlatma Metnini yürürlükteki mevzuatta yapılabilecek değişiklikler ve kişisel verilerin işlenmesi ve aktarılması amaçlarında gerçekleşecek değişiklikler çerçevesinde her zaman güncelleme hakkını saklı tutmaktadır. Yapılan güncellemeleri de web adresi üzerinden her zaman kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Şirketimiz’in Kanun ve yürürlükte olan diğer veri koruma mevzuatına ilişkin uyum ve politikalarına dair daha fazla bilgi edinmek ve talepleriniz için Şirketimize web adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. 

Saygılarımızla
PRESTİJ GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD ŞTİ

BİZİ TECİH EDENLER

25 YILLIK DENEYİM, GÜVEN VE GARANTİ

İAR
ARİŞ PIRLANTA
AHLATÇI METAL
GÜLAYLAR
REHAM JEWELLERY

bilgi birikimli ve deneyimli uzman kadromuz ile hizmet veriyoruz

GÜMRÜKLEME HİZMETLERİNDE HIZLI GÜVENLİ, TECRÜBELİ İŞ ORTAĞIZ

Firmamız 25 yıllık gümrük , nakiye , danışmanlık , bilgi birikimi ile 1996 yılında kurulmuştur.

Bankalar, İstanbul Altın Borsası firmaları, Büyük Sanayiciler, Elmas Borsası Üyeleri, Altın Rafineri Firmaları,
Kablo sanayi, Otomotiv sanayi, Tekstil firmalarına gümrükleme hizmeti vermekteyiz.

Gümrükleme hizmetini kaliteli, hızlı, mevzuata uyumlu olarak sürdürülebilir kılmayı hedefliyoruz.

GENCO AİLESİ

PRESTİJ GÜMRÜK

GÜMRÜKLEME VE DANIŞMANLIK

Firmamız 25 yıllık gümrük, nakiye, danışmanlık, bilgi birikimi ile 1996 yılında kurulmuştur. Şu anda 3 Gümrük müşaviri, 10 müşavir yardımcısı, 25 ofis ve saha personeli ile Kuyumcukent merkezde hizmet vermektedir.

SEKTÖRDEN VE BİZDEN HABERLER

Ülkemizde, dünya'da gelişen bir çok olayın detaylı şekilde yorumlanmış bilgilerine erişebilirsiniz.

<

SON HABERLER

>

DENEYİM

tecrübeli ve yenilikçiyiz

HIZ

süreçleri profesyonelce yönetiriz

GÜVEN

güvenilir, bilgili iş ortağınız